internet marketing & SEO - eOneNet.com

 
No. 1 Internet Marketing Company Asia

Making You No.1 on the Net !

HOME

e1SEMINARS

e1WEB

e1PROMOTE

e1LISTING

e1SHOPPING

e1WEBTOOL

e1CLUB

e1MAIL

Corporate Profile Our Services Milestones Our Partners Contact Us Career @ eOneNet
Press Room Media Videos Press Release Photo Album

Warning from No.1 Internet Marketing company Asia: Looking for web design? Just go to any web design company or web designer. Web hosting? Go to any web hosting company. Want to be No.1 selling online? Learn from the No.1 Top Internet marketing coach ranked by top search engines - eOneNet.com. This site offers everything you need to sell online, and make profits, globally, whether you are in Hong Kong, Singapore, Malaysia, China, Korea, Asia, Middle East, U.S., Europe or anywhere else.

RM100,000 e-AngPows ditawarkan 28Mall.com

Sarawak Voice - February 22, 2018 -
Source - https://sarawakvoice.com/2018/02/22/rm100000-e-angpow-ditawarkan-28mall-com/

KUALA LUMPUR: Platform membeli-belah dalam talian rentas sempadan, 28Mall.com, menawarkan lebih RM100,000 e-Angpow atau HongBao$ (HB$) sempena Tahun Baru Cina, tahun ini.
28Mall.com dalam satu kenyataan di sini, hari ini berkata setiap anggotanya boleh menebus HB$ pada setiap hari untuk berkongsi dengan rakan-rakan mereka di media sosial.

Model showing HongBao

T“Anggota yang mengirim kepada rakan akan menerima lebih banyak HB$ secara automatik apabila rakan mereka menerima HB$ mereka, semakin banyak mereka berkongsi, semakin banyak HB$ mereka,” katanya.

Bagi kaum Cina, Angpow merujuk kepada wang hadiah tradisional yang sering diberikan semasa majlis atau sambutan istimewa seperti Tahun Baru Cina.

Syarikat itu berkata HB$ hanya boleh digunakan untuk pembayaran dalam talian atau menebus barangan promosi HB$ di 28Mall.com dan tidak boleh dipindah milik.

Bagi menggalakkan penggunaan e-Angpow itu, syarikat tersebut telah melancarkan dua tawaran sempena Tahun Baru Cina yang sah sehingga 28 Feb ini.

Di bawah tawaran “berkongsi e-Angpow, menang wang tunai” ini, anggota yang berkongsi e-Angpow dengan merujuk kepada jumlah anggota baharu tertinggi akan mendapat wang tunai AS$2 dan HB$ 2.80 bagi setiap anggota.

Sementara itu, tiga pembeli dengan perbelajaan tertinggi (berdasarkan jumlah yang dibayar, tidak termasuk baucar) akan menerima kredit ke dompet tunai 28Mall.com mereka.

Pengasas bersama 28Mall.com, Fione Tan berkata sebagai portal beli-belah dalam talian dan dagangan bukan talian rentas sempadan, 28Mall.com dapat membantu jenama Malaysia dieksport ke China dan negara lain.

“Tidak seperti pasaran lain, 28Mall.com hanya menerima jenama atau pengedar yang sah sahaja untuk memastikan semua produk yang dijual adalah tulen. Supaya pengguna dapat membeli dengan mudah,” katanya.

Menurut syarikat itu, 28Mall.com telah menarik lebih 300 jenama antarabangsa dan tempatan. Ia juga menawarkan perkhidmatan penghantaran logistik untuk penjual di serata dunia antaranya ke negara-negara Asean, Hong Kong, China, Korea Selatan, Amerika Syarikat, Sepanyol dan Poland.– BERNAMA

CNY Contest info at http://28mall.com/blog/2018/02/13/28mall-com-cny-e-angpow-giveaway-you-give-we-pay/

Grab your US$28 eAngPow at www.28Mall.com/s/P37

28Mall.com allocates RM100,000 e-AngPows

About eOneNet.com
eOneNet.com, an Internet Marketing Asia company started in 1999 in Kuala Lumpur with offices in Singapore, HK and China. Founded by Fione Tan, it has won numerous awards regionally. eOneNet is also the Certified Training Provider of Alibaba.com

■ Call eOneNet.com at 03-2284 6418, WhatsApp 012-232 8878 or register at www.eOneNet.com.

Want to learn how to make money online? Register for Internet seminars belows
Malaysia Internet Seminar
Singapore Internet Seminar
Hong Kong Internet Seminar

Interview of Fione Tan

Want to hire a reliable millionaire Internet marketing coach? The choice is yours. eOneNet.com is now operating in Malaysia, Hong Kong and China. For enquiries, please contact our Internet marketing offices

Tag:
28mall.com, online shopping asia, online shoping malaysia, hong kong online shopping, ecommerce asia, online mall asia, hongbao, south east asia ecommerce, how to sell to asia, how to sell online asia

Back

Top

Want to join Asia's No.1 Internet Marketing Club? Sign Up Here & get FREE US$25 Internet Marketing eBook.
Click here to join

Name:
Email:
Country:
Gender:
Mobile:

 
 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
 

Site Map

Terms of Use

Privacy Policy

Copyright © Since 2000 eOneNet.com. All Rights Reserved.